De 10 goede voornemens van zorgverzekeraars 2014

  1. Zorgverzekeraars stoppen met het verdampen van zorg geld door advertenties en met het opheffen van alle labels van deze zorgverzekeraars.
  2. Terug naar het aanbieden van 2 polissen, de echte “vrije zorgkeuze” en de “niet vrije zorgkeuze” polis. En vermelden heel duidelijk de verschillen tussen deze 2 varianten.
  3. Zorgverzekeraars stoppen met leeftijdsdiscriminatie.
  4. Zorgverzekeraars stoppen met het overmatig aanbieden van “verschillende” polissen zodat er onderling goede vergelijkingen mogelijk zijn. En brengt de solidariteit terug.
  5. Zorgverzekeraars gaan per verzekering aangeven wat de winsten of verliezen zijn per product.
  6. Alle polisvoorwaarden, premies en contacten staan op de eerste pagina vermeld vanaf augustus.
  7. Zorgverzekeraars geven transparant weer welke salarissen en bonussen er worden uitgekeerd.
  8. Zorgverzekeraars laten zien welke geldstromen er zijn in de vorm van verborgen subsidies (reclame, onderzoekgeld etc) voor publieke spreekbuizen van zorgverzekeraars zoals NPCF en zorgkaartnederland.
  9. Zorgverzekeraars gaan trouwe klanten belonen in plaats van straffen.
  10. Als bijkomend voordeel zijn alle vergelijkingssites niet meer nodig, is er een hoop minder onzin in het nieuws van vergelijkingssites. En veel belangrijker: Zorgverzekeraars zijn weer bezig in wat ze eigenlijk zouden moeten doen. Zorg verzekeren.

En dan met een beetje mazzel begrijpt niemand meer onderstaande grap in 2014
Van: @VogelvrijeHArts

Diagnose binnen zorgverzekering loesje

Over

Eigenaar en ontwikkelaar van VergelijkMondzorg, tevens enige auteur van de website. Alle informatie die weergegeven wordt is gebaseerd op controleerbare feiten. Toch is het niet onmogelijk dat er informatie, foutief, onjuistheden of simpelweg niet waar blijkt te zijn. Corrigeert u mij en vergeef mijn foutjes alstublieft. Controleer altijd uw gegevens bij de betreffende praktijk/zorgverzekeraar. Contact kunt u opnemen door mij te mailen op info@vergelijkmondzorg.nl of twitter mij @vmondzorg Overdag ben ik "gewoon" tandarts.

Geplaatst in Zorgverzekeraars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.