Financieren van behandeling

Verzekeren van tandheelkundige zorg is vaak niet toereikend voor uitgebreide behandelingen. Mocht u de wens hebben om een (kostbare) tandheelkundige behandeling te ondergaan maar op dit moment niet de financiële ruimte te hebben, dan is er sinds kort de mogelijkheid om deze te laten financieren.

Het factoring/declaratie bureau Infomedics biedt voor haar aangesloten praktijken een betaalplan met nette en duidelijke voorwaarden, en stelt het geld alleen beschikbaar voor de tandheelkundige behandeling. U dient het betaalplan vooraf aan de behandeling geregeld te hebben. Er wordt geen geld op uw rekening gestort. En uw tandarts heeft ook meer zekerheid dat hij het geld van de behandeling ontvangt.

Heeft u een rekening van Infomedics ontvangen, dan geeft u in het patiëntportaal aan of de rekening betaald moet worden met het betaalplan.

Op moment van schrijven: 16-01-2021

  • Maximaal € 7500,-
  • Minimaal € 250,-
  • 7.5% – 8.5% rente (per jaar)
  • Geen afsluit/opname kosten
  • Kosteloos vervroegd aflossen

Meer informatie, vraag uw tandarts of kijk op Infomedics

De website voor de mondzorg, vol met informatie over tandheelkundige onderwerpen, verzekeringen, tandartstarieven, tandartsverzekeringen en nog veel meer. Op Twitter te volgen onder: vmondzorg

Geplaatst in Geen categorie