Zorgverzekering Just, vooral ongevallen afdekken.

Zorgverzekering CZdirect veranderd en wordt Just

Niet alleen de naam van CZdirect veranderd in Just maar ook de aanvullende pakketten gaan flink op de schop. Vooral de manier van extra zorg verzekeren binnen de aanvullende pakketten wordt gewijzigd. Zoals Just zorgverzekeraar  het verwoord: er wordt niet gedacht in vergoedingen, maar in risico’s.

Zoals bij elke zorgverzekering is er de basisverzekering van Just, deze wordt Just Basic genoemd. Dit is een budget natura polis. Niet gecontracteerde zorg wordt voor maar 65% van het gemiddelde gecontracteerde tarief vergoed! Cz is de hoofdverzekeraar, de contracten die deze verzekeraar heeft zijn dan ook van toepassing* op Just zorgverzekering. *Mogelijk uitzondering daar gelaten.

Aanvullende verzekeringen zijn er beperkt zeker vergeleken met andere aanbieders, er is wel één “echte” aanvullende verzekering voor tandheelkundige zorg. Just Smile waarbij 75% wordt vergoed tot maximaal 250 euro, daarbij zit tevens een tandheelkundige ongevallen dekking tot 10.000 euro. VergelijkMondzorg verwacht een relatief hoge premie voor deze omdat Just vooral onverwachte risico’s wil afdekken. Een gebitsreiniging of een controle bij de tandarts valt natuurlijk niet onder die noemer. De website is onduidelijk omdat het er op lijkt dat je door het afsluiten van Just Smile je 2x de tandheelkundige ongevallen dekking kan afsluiten, deze is namelijk ook opgenomen in Just Live.

Zorgverzekering Just Live de aanvullende Risico verzekering

Just Live. Een soort aanvullende verzekering die een vergoeding geeft voor fysiotherapie (tot 16 behandelingen, en 4 reguliere behandelingen zonder ongeval melding mogelijk) of mondzorg (tot 10.000 euro) bij een ongeval. Hiermee is het anders dan anderen verzekeringen bij zorgverzekeraars en lijkt dus eigenlijk qua vergoeding veel op Ixorg. Ook deze partij geeft geen vergoeding voor “reguliere” zorg, maar alleen bij een ongeval.

Wordt vervolgd:

Meer informatie over Just zorgverzekering vindt u natuurlijk binnenkort op de overzichtspagina: tandartsverzekeringen, en op de Just Tandartsverzekering pagina.
Gepubliceerd: 28-10-2018
Laatst gewijzigd: 28-10-2018

De website voor de mondzorg, vol met informatie over tandheelkundige onderwerpen, verzekeringen, tandartstarieven, tandartsverzekeringen en nog veel meer. Op Twitter te volgen onder: vmondzorg

Geplaatst in Tandartsverzekering, Zorgverzekeraars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.