VergelijkMondzorg |Alles over tandartstarieven en tandartsverzekeringen

Vergoeding tandartsverzekering berekenen

Bereken de vergoeding van uw tandartsverzekering voor uw tandartsbehandeling.

Gebruik van deze tandartsverzekerings berekening is ter indicatie. En kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag altijd uw zorgverzekeraar voor een specificatie.

Wilt u een indicatie van de tandarts kosten, vraag dan uw tandarts om een begroting van de te verwachten behandeling. Heeft u reeds een begroting? Bereken dan hieronder de vergoeding die u hiervoor van uw tandartsverzekering zal ontvangen. Let op! De Calculator houdt geen rekening met eerder gemaakte kosten. Indien er reeds kosten gemaakt zijn dit jaar dan dient u deze behandelcodes ook op te geven, of zelf deze vergoeding te verrekenen met de maximale vergoeding. Vergeet niet eventuele techniekkosten in te vullen.

Een overzicht van de tandarts vergoeding berekening kunt u per PDF ontvangen. VergelijkMondzorg.nl kan u tijdens het zorgseizoen u één keer mailen met updates over tandartsverzekeringen.

Tandartsverzekeringen dien (nog) niet in de onderstaande systeem zijn opgenomen vindt u in het vergoeding overzicht tandartsverzekering

Kies uw Zorgverzekering:
Kies uw tandartsverzekering:
Uw Email adres
Code Opm. Aantal Omschrijving Kosten Vergoeding Bijdrage
Resultaten Totaal 0 0 0