Tandartsverzekering 2016

Premies tandartsverzekering

Alle premies van de zorgverzekeringen zijn bekend, kijk op het tandartsverzekeringen 2016 overzicht voor meer informatie. Of kijk bij de tandartsverzekering vergelijken 2016 voor de verschillen.

Zorgverzekeringen 2016 welke premies zijn bekend?

13-11-2016

Zorgverzekeraars verwachten grote verschillen en sterke concurrentie om de overstappers van zorgverzekeraar  in 2016 na zich toe te trekken. Geen één zorgverzekeraar op DSW na heeft tot nu toe de premie bekend gemaakt.

Nog nooit eerder waren er geen premies bekend in deze periode. Zorgverzekeraars zijn verplicht voor 19 november de premie bekend te maken, maar tot nu toe waren er altijd diverse premies bekend.

DSW Tandartsverzekering

23-09-2016:
De eerste premie voor 2016 is bekend, DSW maakt traditioneel getrouw de premie als eerste openbaar. In 2016 is de jaarpremie van de basisverzekering vastgesteld op € 1185,- oftewel € 98,75 per maand. De tandartsverzekering van DSW is onderdeel van de aanvullende verzekering. De voorwaarden en premie van deze moeten nog bekend worden  gemaakt, vanwege de complexiteit van vooral de tandartsverzekering  besteed VergelijkMondzorg altijd extra aandacht aan deze tandartsverzekering van DSW.

DSW aanvullende Verzekeringen premie bekend

16-10-2016

DSW verhoogt de premie van de aanvullende verzekering t.o.v. vorige jaren. Zoals altijd is de DSW aanvullende verzekering voor de tandheelkunde zeer complex. Het kan maar zo voorkomen dat u een behandeling totaal niet vergoed krijgt (bv een grote vulling bij student of standaard), daar staat tegenover dat andere behandelingen wel weer volledig worden vergoed. Lees de polisvoorwaarden (staan nu nog niet online) altijd goed door!.

DSW polisvoorwaarden 2016

21-10-2016 update polisvoorwaarden online. Geen wezenlijke verbetering vergoeding bij de AV standaard, nog steeds hanteert DSW 0% vergoeding bij grote vullingen (meervlaksvullingen).  Leest u dus goed de polisvoorwaarden van DSW voordat u deze verzekering afsluit. Andere wijzigingen 2016 tov 2015:

  • Standaard: tandsteen verwijderen nu niet gemaximaliseerd op 1x per zitting en max 2x 5 min per jaar, maar op 2x 5 min (ongeacht het aantal zittingen)
  • Top: tandsteen verwijderen zoals bovenstaande maar dan gelimiteerd op 3x 5min. Prestatie code m03

https://www.dsw.nl/repository/documents/2016/2016_standaard-top.pdf

IZA zorgverzekeraar wordt VGZ 2016

16-10-2016

IZA heeft diverse aanvullende pakketten inclusief een tandartsverzekeringen die vooral bij het pakket “perfect”veel codes zonder limiet 100% vergoed. De overstap naar VGZ wordt een groot verschil vergeleken met de huidige situatie. VGZ hanteert namelijk limieten en 80% vergoedingsstructuur voor vele tandartsverzekeringen.

De website voor de mondzorg, vol met informatie over tandheelkundige onderwerpen, verzekeringen, tandartstarieven, tandartsverzekeringen en nog veel meer. Op Twitter te volgen onder: vmondzorg

Geplaatst in Tandartsverzekering