Tandartsverzekering 2015

Nu de Tandartstarieven 2015 langzaam vorm  krijgen zullen de Tandartsverzekeringen snel volgen. Op deze pagina: Tandartsverzekering 2015 worden de laatste berichten of geruchten gepubliceerd.

Voor een volledig overzicht van de huidige  tandartsverzekeringen verwijs ik u hier naartoe.

Geruchten Tandartsverzekeringen:

12-09-2014:  Er is geen daling van premie te verwachten ten opzichte van 2014. Ondanks dat de tandartstarieven voor 2015 waarschijnlijk nog meer zullen dalen dan de huidige 1%.

Anno12 Tandartsverzekering

12-09-2014: Met een jaar vertraging lijkt het er nu toch echt  op dat de nieuwe zorgverzekeraar Anno12 dit jaar van start gaat. Daar hoort natuurlijk ook een tandartsverzekering van Anno12 bij. Vooralsnog lijkt het er op dat de Anno12 de verzekeringsstructuur van DSW gaat gebruiken, dit betekend dat er geen “losse” tandartsverzekering zal zijn. En oppassen geblazen dus met de tandartsverzekering. De DSW tandartsverzekering is de meest complexe van al het aanbod van tandartsverzekeringen.

Update 28-10-2014 zie hier voor de Anno12 tandartsverzekering

Menzis Tandartsverzekering

update 24-10-2014 zie voor Menzis tandartsverzekering deze pagina.

 

De website voor de mondzorg, vol met informatie over tandheelkundige onderwerpen, verzekeringen, tandartstarieven, tandartsverzekeringen en nog veel meer. Op Twitter te volgen onder: vmondzorg

Geplaatst in Tandartsverzekering Getagd met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.