Independer geeft tot 10.000 euro tandarts ongevallendekking

Independer is het gevecht aan gegaan met andere grote vergelijkingssites en Ixorg, door bij elke afgesloten verzekering een ongevallen dekking aan te bieden tot €10.000. Lees hier meer over de tandarts ongevallendekking van Independer.

Tandartsen zullen dit initiatief zeer toejuichen, kosten van een tandheelkundig ongeval kunnen zeer hoog oplopen waardoor een tandartsverzekering niet meer toereikend kan blijken. Zo kan er voor de patiënt vaker tot de beste oplossing gekozen worden, in plaats van een door financiën beperkt minder goede oplossing te moeten kiezen. Dit kan het verschil maken tussen een vaste oplossing met implantaten of met een plaatje moeten lopen.

Onder ongeval wordt verstaan: een plotseling onverwacht voorval waarbij er schade aan het gebit ontstaat. De tandongevallen-verzekering is een aanvullende verzekering. Het eigen risico geldt hier niet. Voor de aanspraak van deze dekking moet u bij Independer zijn, na het afsluiten van een zorgverzekering krijgt u een certificaat van deze tandarts ongevallen dekking.

De website voor de mondzorg, vol met informatie over tandheelkundige onderwerpen, verzekeringen, tandartstarieven, tandartsverzekeringen en nog veel meer. Op Twitter te volgen onder: vmondzorg

Geplaatst in Geen categorie