Geld terug bij afsluiten zorgverzekering

De concurrentie tussen de zorgverzekeraars zal de komende dagen steeds meer zichtbaar worden. Een aantal zorgverzekeraars zoals Menzis en De Friesland Zorgverzekeraar zijn begonnen met cashback acties, dit vermeldt de website VergelijkMondzorg.nl. Deze “geld terug” acties zijn vooral bekend van elektronica fabrikanten, maar sinds dit jaar wordt deze manier van marketing ook gebruikt door zorgverzekeraars. Het komt er op neer dat u enkele maanden na het afsluiten van uw zorgverzekering het vooraf besproken bedrag terug op uw rekening gestort krijgt. In het geval van De Friesland Zorgverzekeraar loopt dit cashback bedrag op tot maar liefst 96 euro.

Al een verzekering afgesloten? Vraag geld terug! 

De verwachting is dat komende dagen meer zorgverzekeraars een cashback gaan aanbieden om u over de streep te trekken. Een volledig overzicht vindt u op de website van https://vergelijkmondzorg.nl. Mocht u al een zorgverzekering hebben afgesloten en uw zorgverzekeraar biedt alsnog een cashback aan? Maak dan gebruik van uw 14 dagen bedenktijd op uw afgesloten polis, en claim uw cashback alsnog door contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of zelf opnieuw uw polis af te sluiten.

ANP persbericht 27-12-2013

De website voor de mondzorg, vol met informatie over tandheelkundige onderwerpen, verzekeringen, tandartstarieven, tandartsverzekeringen en nog veel meer. Op Twitter te volgen onder: vmondzorg

Geplaatst in Zorgverzekeraars