Gedupeerden patiënten van tandarts Peter Thiel, van Apollonia Dentistry

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vraagt gedupeerden van tandarts Peter Thiel, van Apollonia Dentistry

, zich te melden.

Tandarts Thiel, kwam in het nieuws door dat hij de praktijk per direct zonder voorgaande berichtgeving heeft gesloten, waarbij wel mogelijk vooraf betalingen zijn gevraagd aan patiënten. De toezichthouder wil inventariseren of de klachten over tandartsenpraktijk Apollonia Dentistry kunnen leiden tot verder onderzoek naar de praktijken van Peter Thiel. De NZa praat volgende week over Apollonia Dentistry met het Openbaar Ministerie, de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst en de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Heeft u meer informatie neem contact op met de NZA www.nza.nl of vertel Vergelijkmondzorg hier over.

De website voor de mondzorg, vol met informatie over tandheelkundige onderwerpen, verzekeringen, tandartstarieven, tandartsverzekeringen en nog veel meer. Op Twitter te volgen onder: vmondzorg

Geplaatst in Tandartspraktijk
2 comments on “Gedupeerden patiënten van tandarts Peter Thiel, van Apollonia Dentistry
 1. Vergelijkmondzorg schreef:

  Geachte mevrouw Plug,
  Wat naar om te horen, ik heb zo geen pasklaar antwoord voor u. Wel raad ik u aan om contact op te nemen met de beroepsgroep van de tandartsen. De KNMT, tel: 0306076276

  En of met het tandheelkundig informatiepunt:
  Het TIP is uitsluitend telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Op dinsdag en donderdag kunt u ook bellen tussen 14.00 en 16.00 uur. Het telefoonnummer is 0900 2025012 (25 eurocent per minuut).

  Daarnaast adviseer ik u om met uw zorgverzekeraar contact op te nemen, misschien is er vanuit deze partij een coulance mogelijkheid.

 2. irene plug schreef:

  Geachte dame, heer,

  Ik ben een patiënt geweest bij tandarts Peter Thiel. Op dit moment ben ik onder behandeling bij een andere tandarts om alle schade die door Thiel gemaakt is, te herstellen. Dit wordt een hele lage klus van bijna 2 jaar.
  Mijn vraag is: zijn er mogelijkheden om (postuum) Thiel of zijn echtgenote of een speciaal fonds in te schakelen om enige kosten vergoed te krijgen.

  In afwachting van uw bericht verblijf ik met vriendelijke groet,

  Irene H. Borges-Plug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.