Anno12 zorgverzekeraar stopt

Anno12 trekt de stekker er uit, het is niet meer mogelijk om bij Anno12 een zorgverzekering af te sluiten. De belangstelling leek groot, echter mensen blijken niet geïnteresseerd te zijn in deze nieuwe vorm van coöperatief verzekeren. De verzekerde zou hierbij een aandeel krijgen in de nieuwe zorgverzekeraar. Daarnaast dan ook zeggenschap hebben in de beslissingen van deze verzekeraar en zou meedelen in de winst. Het prijskaartje wat daar aan hing kon echter niet concurreren met de huidige prijsvechters gesubsidieerd worden de buffers van deze zorgverzekeraars.

Anno12 raadt de gene aan die wel geïnteresseerd waren in Anno12 over te stappen naar DSW. De huidige al ingeschreven personen worden automatisch overgezet naar DSW, en zullen ten alle tijde verzekerd blijven.

Rob Adolfsen op zijn website: “Een grote uitdaging, het werven van minstens 10.000 leden en of verzekerden is voor ANNO12 helaas een te grote uitdaging geweest.”

Bent u geïnteresseerd in een zorgverzekering en of tandartsverzekering kijk dan eens op het blog van VergelijkMondzorg. Hier is een uitgebreide uiteenzetting te vinden.

 

De website voor de mondzorg, vol met informatie over tandheelkundige onderwerpen, verzekeringen, tandartstarieven, tandartsverzekeringen en nog veel meer. Op Twitter te volgen onder: vmondzorg

Geplaatst in Zorgverzekeraars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.